Prijslijst

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Prijslijst

Basis pedicure

€ 24,95


Nagels knippen en mooi afwerken, evt. eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende teennagel behandelen en/of schimmelnagels dunner maken. (tot 30 minuten)

NCM nagelreparatie tijdens pedicure behandeling

€ 17,50


Een gelnagel of acrylnagel wordt geplaatst wanneer een nagel beschadigd is en dreigt in te groeien. Of als de nagel erg lelijk is geworden door trauma of andere aandoening.

Gelpolish handen of voeten

€ 27,50


Een nagellak op basis van gel. Blijft 3/4 weken goed op uw teennagels zitten. Ook mogelijk op de handen. dit is altijd incl verwijderen van de gelpolish

Solutionspray + Dadi oil

€ 19,40


Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Dadi Oil is uitstekend in combinatie te gebruiken met HFL Solution spray! Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!

Dermoleen cream

€ 13,10


Voor de bescherming en hydrateren van de droge huid. De Dermoleen Cream is een vochtinbrengende en voedende crème. De crème wordt vaak gebruikt als een body lotion voor de dagelijkse verzorging van de huid. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in het geval van een droge huid. De Dermoleen Cream is zeer geschikt om te combineren met de roselan pommade vanwege de interactie van deze producten. In het geval van psoriasis, een droge huid of eczeem HFL beveelt aan om de huid te wassen met de HFL Bodygel op een dagelijkse basis. Breng de Dermoleen crème op de huid een keer per dag.

Roselan balm

€ 12,80


Voor verzorging van de bijzonder droge huid. Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid